تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
چکیده
خانواده کوچکترین نهاد موجود در جامعه و زیر بناى تشکیل دهنده اجتماع است. گروههاى بیشمارى در یک اجتماع وجود دارد اما این گروه کوچک به دلایلى از جمله وجود رابطه قوى معنوى بین افراد تشکیل دهنده آن حائز همیتبسیار است. تشکیل خانواده با انس، الفت و عشق همراه بوده با تولد هر فرزند این رابطه عاطفى، شدیدتر و مستحکمتر مىگردد.
مسلم است که هیچ گروهى بدون وجود وظایف و حقوق قابل تصور نیست، چرا که براى منضبط نمودن هر ربطهاى، هنجارها و قواعدى لازم است تا از تشتت و از هم گسیختگى گروه جلوگیرى نموده در سوق دادن گروه به سوى اهدافش مؤثر گرددنهاد خانواده در شرع مقدس اسلام و جامعه ایران از اهمیت والایى برخوردار بوده و به جهت تربیت و پرورش کودکان در بستر این نهاد کوچک بسیار مورد توجه قرار گرفته است. همچنانکه مقدمه قانون اساسى جمهورى اسلامى ایران، خانواده را واحد بنیادین جامعه و کانون اصلى رشد و تعالى انسان محسوب داشته و توافق عقیدتى و آرمانى در تشکیل خانواده را که زمینه ساز اصلى حرکت تکاملى و رشد یابنده انسان است، اصل اساسى دانسته و حکومت اسلامى را موظف به فراهم کردن امکانات جهت نیل به این مقصود نموده است.
فهرست مطالب _Toc380567942 صفحه
یک مطلب دیگر :
فصل اول تعریف انفاق و مصادیق نفقه. 51-1مقدمه. 6
1-2-تعریف انفاق: 7
1-3-مصادیق نفقه. 8
1-4-شرط وجوب نفقه: 15
1-5-بررسى وصف کیفرى ترک انفاق: 25
فصل دوم ارکان جرم ترک انفاق: 31
2-1- اصل قانونی بودن جرم و مجازات: 32
2-2- عنصر مادی: 33
برای دیدن جزییات بیشتر و دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید
2-4 – قانون حاکم: 38
2-5-اجبار ممتنع از پرداخت نفقه توسط دادگاه: 48
2-7-برداشت از اموال منفق: 49
2-8- اجبار زوج ممتنع از پرداخت نفقه به طلاق زوجه: 50